enerqinytt

enerqinytt

enerqinytt

Här samlar jag sådant jag snappar upp, vill tipsa om och förmedla till dig.
Ute till höger hittar du olika kategorier samt en översikt över de senaste inläggen.

ENERQIKLINIKEN FÖRELÄSER

nytt på enerqiklinikenPosted by ellinor 2013-04-13 22:48:51

Äntligen har jag blivit färdig att föreläsa. Det är något jag velat göra väldigt länge. Givetvis är det med fokus på hälsa.
De första färdiga föreläsningarna heter "Må ditt bästa under graviditeten" och "TA MAKTEN ÖVER DIN HÄLSA NU! - enkla & konkreta råd & tips".
Den kommande har samma tema, men med fokus på barn och familj. Jag jobbar även med en som fokuserar på att förbättra fertiliteten. Jag kan även sätta samman skräddarsydda föreläsningar till er på företaget t.ex. Kontakta mig, så kommer vi fram till något bra utefter era behov. Du är varmt välkommen att höra av dig om du har andra idéer eller önskemål.

Nästa planerade föreläsningstillfälle blir i höst (2013), men hör gärna av dig om du vill att jag ska komma till din arbetsplats eller om ni är ett gäng (minst 12 st) som vill ha en föreläsning.

Bilden: "Må ditt bästa under graviditeten" - föreläsning när Barnmorskorna Mitt i Skåne, BVC Lillefot och Moderlig (i Höör) hade öppet hus. Vi kom även att prata om fertiliteten under frågestunden. Välidgt härlig kväll med många intresserade besökare hos väldigt fina arrangörer.

Kontakta mig när du vill att jag ska komma och föreläsa.

  • Comments(0)//nytt.acupunctura.se/#post24

It's alive!

nytt på enerqiklinikenPosted by ellinor 2012-03-23 16:42:23

Nu är det dags att återuppliva denna bloggen! Enerqinytt lever igen. :o) 2008 skrevs det senaste inlägget. ;o)

Jag har min hemsida (med den grundläggande infon om kliniken och behandlingarna), min sida på Fb (där jag skriver kortare kommentarer samt sprider nyheter) och här vill jag kunna fördjupa mig lite mer i saker jag engagerar mig i, och som jag vill sprida.

Jag ser fram emot en levande sida där du som läsare kommenterar och diskuterar eller delar vidare. Berätta för mig vad du tycker om det jag skriver.

Det kommer nog att variera lite hur ofta jag skriver. Jobbet med att behandla går ju alltid först. Sen beroende på hur mycket tid jag har eller hur upprörd/glad jag är över något... Jag hoppas självklart att du som läser ska känna att det ger dig något.

Ha en underbar dag!

/ellinor

Hemsidan: www.acupunctura.se

Fb-sidan: www.facebook.com/enerqikliniken

Boka tid online: enerqikliniken.bokadirekt.se

  • Comments(0)//nytt.acupunctura.se/#post23

fiskehamnsgatan 5

nytt på enerqiklinikenPosted by ellinor 2007-02-24 10:00:27

Nu går flyttlasset!

Efter två glada år hos Centrum för hälsa har jag bestämt mig: Enerqikliniken är redo för ett nytt steg. Därför hälsar jag dig välkommen till min nya fina lokal på Fiskehamnsgatan 5!

Här släpper ett efterlängtat fönster in dagsljus och vårvindar. Jag får också fyra nya sambos som pysslar med massage, zonterapi, näringsterapi och hästmassage (det senare på en gård på landet!). De nya lokalerna innebär inga förändringar i mina tider, jag jobbar på precis om vanligt.

Jag hoppas att du ska trivas lika bra som jag på Fiskehamnsgatan 5!

Du är VARMT VÄLKOMMEN!

Klicka på karten nedan för att se en större karta.

Blog Image

  • Comments(1)//nytt.acupunctura.se/#post19

040-630 68 83

nytt på enerqiklinikenPosted by ellinor 2007-02-15 00:17:01

...är Enerqiklinikens nya telefonnummer!

Det går till mobilen, men är billigare för dig att ringa!

När jag behandlar kan jag inte svara, lämna i så fall ett meddelande så ringer jag snarast tillbaka.

/ellinor

040-630 68 83

  • Comments(0)//nytt.acupunctura.se/#post18

2-årskalas

nytt på enerqiklinikenPosted by ellinor 2007-01-04 22:25:46

Enerqikliniken och Centrum för hälsa har 2-årskalas och öppet hus söndagen den 7:e januari kl 10-17. Välkommen att fira med oss!

Kom in till mig och prova hur akupunktur känns, få lite ansiktsmassage eller huvudmassage. Jag finns där kl 11.00-16.00. Centrum har träningsfest hela dagen och erbjudanden på årskort, se schema här: centrumforhalsa.com.

Du är VARMT VÄLKOMMEN! Vi ses!

/ellinor

Blog Image

  • Comments(0)//nytt.acupunctura.se/#post16

vetevärme

nytt på enerqiklinikenPosted by ellinor 2006-12-21 09:49:51

Nu har Enerqikliniken äntligen fått hem Vetevärmeprodukter från Bejlas Gåva (originalet).

Vetevärme®kudden är ett naturligt sätt att få värme och avslappning. Baserad på gammal svensk folkmedicin/tradition. Kuddarna är tillverkade av finaste linne, fyllda med ekologiskt odlat vete och verksamma örter. Allt odlat i natursköna Dalarna. Produkterna är CE märkta.

Blog Image

För lite extra värme, att slappna av värkande och trötta muskler, lätta på mensvärk, värma upp sängen innan läggdax...

Och till barnet som inte vill somna själv: värm antingen upp sängen lite innan sänggåendet eller ta en otvättad t-shirt från mamman och "klä" vetevärmen med den... så alstras både värme och mammans doft till barnet! :o)

Jag har tre modeller:

Axet 230:-

Harmoni 250:-

Kalle Kanin 340:- (den perfekta presenten till barn/nyfödda)

OBS! Tänk på att ca var 10-15:e gång du värmer kudden i mikron, ställ in en mugg med vatten eller "dänk" vatten på den, så att den inte kornen torkar. Gör du inte det kan kudden med tiden bli så torr att den börjar brinna i mikron.

Blog Image

  • Comments(0)//nytt.acupunctura.se/#post14

friskvårdskuponger

nytt på enerqiklinikenPosted by ellinor 2006-11-19 17:39:43

På Enerqikliniken kan du numera betala med Friskvårdskuponger.

Dessa funkar som matkuponger, din arbetsgivare köper in dem, och du använder dem för att ta behandling/träna/ta hand om dig där du vill... och där de tar emot kupongerna så klart. :o)

Obs! Du behöver ha med dig giltig legitimation när du betalar med kupongerna och kupongerna måste sitta kvar i häftet vid betalningstillfället.

Blog Image

  • Comments(0)//nytt.acupunctura.se/#post8

produkter till försäljning

nytt på enerqiklinikenPosted by ellinor 2006-11-19 17:10:38

Sedan en tid tillbaka har jag lite produkter till försäljning:

- Aloe Vera-produkter från Forever Living Products.

- Kosttillskott, så som vitaminer, mineraler, enzymer m.m., från Alpha Plus.

- Spikmattor - se mer info under rubriken "Massage" och där "Spikmatta"

Mitt mål är att erbjuda de produkter jag upplever som bäst inom sitt område. Jag skulle aldrig få för mig att sälja något som jag inte själv tror är riktigt bra. Dessutom är de bra komplement till mina behandlingar för att du ska må bra inifrån och ut, samt att kunna hjälpa dig själv även när du inte är hos mig och får behandling.

Min tanke är att ta in lite mer med tiden. På grund av begränsat utrymme har jag inte möjlighet att ha alla produkter hemma, men kan lätt och snabbt beställa hem om det är något du saknar.

Jag kommer att berätta lite mer om aloe vera och andra produkter lite då & då. Undrar du redan nu något är du välkommen att höra av dig.

Priser lägger jag snart in på hemsidan i "shopen".

Ha det härligt!

  • Comments(0)//nytt.acupunctura.se/#post7