enerqinytt

enerqinytt

enerqinytt

Här samlar jag sådant jag snappar upp, vill tipsa om och förmedla till dig.
Ute till höger hittar du olika kategorier samt en översikt över de senaste inläggen.

ENERQIKLINIKEN FÖRELÄSER

nytt på enerqiklinikenPosted by ellinor 2013-04-13 22:48:51

Äntligen har jag blivit färdig att föreläsa. Det är något jag velat göra väldigt länge. Givetvis är det med fokus på hälsa.
De första färdiga föreläsningarna heter "Må ditt bästa under graviditeten" och "TA MAKTEN ÖVER DIN HÄLSA NU! - enkla & konkreta råd & tips".
Den kommande har samma tema, men med fokus på barn och familj. Jag jobbar även med en som fokuserar på att förbättra fertiliteten. Jag kan även sätta samman skräddarsydda föreläsningar till er på företaget t.ex. Kontakta mig, så kommer vi fram till något bra utefter era behov. Du är varmt välkommen att höra av dig om du har andra idéer eller önskemål.

Nästa planerade föreläsningstillfälle blir i höst (2013), men hör gärna av dig om du vill att jag ska komma till din arbetsplats eller om ni är ett gäng (minst 12 st) som vill ha en föreläsning.

Bilden: "Må ditt bästa under graviditeten" - föreläsning när Barnmorskorna Mitt i Skåne, BVC Lillefot och Moderlig (i Höör) hade öppet hus. Vi kom även att prata om fertiliteten under frågestunden. Välidgt härlig kväll med många intresserade besökare hos väldigt fina arrangörer.

Kontakta mig när du vill att jag ska komma och föreläsa.

  • Comments(0)//nytt.acupunctura.se/#post24